Herrljunga Cider

Herrljunga Cider - Sveriges mest älskade cider!

 

Studiebesök

HUR TILLVERKAS CIDER?

Varför inte ta med dina vänner, kollegor eller studiegrupp på ett studiebesök här på Herrljunga Cider. Här får du lära dig hur En äkta cider tillverkas. Vi kan ta emot grupper från 10 personer upp till 60 personer och erbjuder olika upplägg på besök här på Herrljunga Cider.

 

Ta tillfället i akt och få mer kunskap om ett av Sveriges mest välkända varumärken. Se våra olika upplägg på studiebesök nedan:

Stora Besöket
Detta besök är för er som har gott om tid och är en större grupp. Besöket börjar med en företagspresentation i vår samlingslokal på andra våning. Under tiden får ni smaka på någon av våra goda drycker. Sedan är det dags för rundvandring. Vi går till vår produktions- och lagerbyggnad och går via lagret till produktionslokalen. Där använder vi oss av en besökarramp för att se in i produktionen. Vi avslutar sedan besöket i Äppelboden. Här bjuds ni på provsmakning av olika produkter och får givetvis tillfälle att handla med er lite godsaker hem.

 

Besöket tar cirka 1.5 timmar (beroende på antal) och kostar 50 kr/person inkl. moms.
Minsta antal deltagare 20 personer.

Lilla Besöket
Lilla besöket passar er som kanske har lite mindre tid, eller inte är så många (upp till full buss går bra). Vid ankomst får ni en kortare presentation ute i bussen (eller på stående fot i Äppelboden om ni inte kommer i buss). Sedan går vi till produktions- och lagerbyggnaden för att påbörja vår rundvandring. Vi går via lagret till produktionslokalerna och där använder vi oss av en besökarramp för att se in i produktionen. Även detta besök avslutas i Äppelboden med provsmakning av olika produkter samt givetvis lite shopping.

 

Detta upplägg på besök tar cirka 1 timma (lite beroende på hur många ni är) och kostar 30 kr/person inkl. moms.
Minsta antal deltagare 10 personer.

Shoppingbesök
Är ni en grupp/buss ute och åker och vill stanna till i Äppelboden för lite shopping? Välkomna! Våra öppettider hittar ni här. Ring gärna och förboka ert besök om ni är mer än 10 personer. När ni kommer med bussen så välkomnas ni in i Äppelboden och bjuds på välkomstdryck. Sedan får ni botanisera bland alla godsaker och frossa i god dryck. Shoppas loss! Ett sådant besök tar lite olika lång tid beroende på hur många ni är, men max 1 timma.

 

Givetvis är det kostnadsfritt!
Om ni önskar besöka Äppelboden utöver ordinarie öppettider så slå en signal så löser vi det!

 

FÖRFRÅGAN

Vill du redan nu skicka en förfrågan angående ett kommande studiebesök, vänligen fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ditt namn (*)
Din e-post (*)
Ämne
Ditt meddelande

TEKSAS